Vill du kunna hitta unika och snygga inredningsdetaljer till bra priser? Då ska du med fördel kolla på nätet. Här har du ett stort utbud och kan klicka hem det direkt från soffan. Smidigare än så kan det knappast inte bli. Ett exempel är den väldigt fina butiken Olssonjensen.com där du hittar en uppsjö av bohemisk inredning. De har även ett stort utbud av vintagemöbler och andra småsaker som piffar upp ditt hem lite extra. Det är definitivt unika saker som gör ditt hem lite fräsigare och mysigare. Den fysiska butiken ligger i Helsingborg men det går lika bra att beställa på nätet.

Rum21 och Fine Little Day

Om du letar efter lyxiga och snygga textiler till ditt hem så är Fine Little Day ett utmärkt val. De har otroligt välgjorda textilier som sticker ut från mängden. Ett annat tips är Rum21 som har allt och lite till. De har stort fokus på skandinavisk design, vilket alltid är roligt. Här hittar du massor av fina saker bland annat till köket och badrummet. De har dessutom ett stort utbud av julpynt för den som önskar. En fördel med att handla på nätet är du kan välja mellan flera betalningsmetoder som till exempel VISA och Klarna. Ibland går det till och med att handla med bitcoin. Om du är obekant med den sista kan bitcoin guiden hjälpa dig förstå det bättre.

Refurn

Om du vill göra både din plånbok och miljön en tjänst kan du spana in sajten Refurn som fokuserar på second hand. De säljer faktiskt enbart second hand, vilket är lite ovanligt. Tanken är att vi ska komma ifrån slit och släng-tänket och istället fokusera på att återanvända. Det är en filosofi som vi verkligen gillar. Här kan du hitta lite allt möjligt beroende på vad folk har lämnat in för tillfället. Det kan vara allt från IKEA-möbler till lite mer spännande och ovanliga fynd.